Uusi asiakaslehti ilmestyy

“Keskeisin missiomme on varmistaa, että apteekkilähipalvelut ovat myös jatkossa tarjolla Kellokoskella.”

Meillä tapaat farmasian ammattilaiset ”livenä”

Vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Meille, täällä Kellokosken apteekissa, kevät on itsensä kehittämisen aikaa. Tänäkin keväänä henkilökuntamme on lähtenyt innokkaana täydentämään osaamistaan kertaamalla ja syventämällä tietoja sekä taitoja meille tärkeissä lääkehoitojen osa-alueissa. Tällä osaamisen päivittämisellä varmistamme, että pysymme ajan tasalla ja voimme palvella juuri sinua parhaan tiedon ja taidon mukaan.

Tänä päivänä liian usein tarvitsee kirjautua eri järjestelmiin ja muistaa salasanoja. Parhaimmillaan tekniikka ja digi sujuvoittaa arkea ja tekee siitä helpompaa, mutta näin ei valitettavasti aina kuitenkaan ole. Joskus tekniikka tökkii eivätkä ohjelmat aukea tai salasanat muistu mieleen, silloin turhauttaa.

Joskus meistä itse kukin väsyy jatkuvaan verkkoon, digiin, someen, instaan, snäppiin, chattiin ja mitä niitä onkaan. Jos sinusta joskus tuntuu siltä, ettet jaksa puhua digiä, niin meillä tapaat farmasian ammattilaiset ”livenä”, aivan kasvotusten. Meillä ei tarvitse kirjautua järjestelmiin tai muistaa salasanoja. Meille pääsee ilman ajanvarausta ja tapaat lääkehuollon ammattilaisen vain astumalla apteekkiin. Olemme täällä sinua varten.

Keskeisin missiomme on varmistaa, että apteekkilähipalvelut ovat myös jatkossa tar- jolla Kellokoskella. Olemmehan oman kylän apteekki ja ylpeitä siitä. Haluamme palvella täällä Kellokoskella parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä syystä keskitymme 100 %:sti juuri sinun tarpeisiisi.

Toivomme siis näkevämme sinut, myös jatkossa, asiakkaanamme.

Helmi- ja maaliskuu ovat perinteisesti talvilomakuukausia. Ennen lomalle lähtöä poikkea apteekilla täydentämässä loma- apteekkisi. Meiltä löytyy monenlaiset tarvikkeet, niin ensiavuksi pikku haavereihin, kuin aurinkovoiteet keväthangille tai etelän aurinkoon sekä kaikkea tältä väliltä. Helmikuun 14. päivä vietetään jälleen ystävänpäivää. Ystävyys sinällään on jo lahja, mutta jos haluat sanoa sen hänelle pienen lahjan muodossa, olemme varanneet sinulle ja läheisillesi ihania lahjaideoita loistavilla tarjouksilla. Kannattaa siis poiketa!

Lehti on jälleen pullollaan, mitä mielenkiintoisimpia juttuja! Tutustu lehteen ja takasivun kuukausitarjouksiin. Virkeää talvea lomalaisille ja kaikille muille, toivottaa Kellokosken apteekin väki!

Terveisin,

Apteekkari Jaana Haapalainen Kellokosken Apteekki