Uusi asiakaslehti ilmestyy

Kiitoskin voi olla lahja!

Jouluinen tervehdys Kellokosken apteekista.

Vuosi lähenee jälleen loppuaan ja pian saamme kääntää kalentereistamme uuden sivun. Kun tarkastelemme mennyttä vuotta, on päällimmäisenä tunteena kiitollisuus menneestä vuodesta ja asiakaskohtaamisista.

Olemme saaneet kuluneen vuoden aikana runsaasti positiivista asiakaspalautetta toiminnastamme. Jokainen palaute on ollut lahja, niin koko henkilökunnalle kuin saajalleen, täällä apteekissa. Kiitoksessa on voimaa ja se auttaa jaksamaan arjessa eteenpäin. Samalla se luo uskoa ja toivoa siihen, että teemme oikeita asioita.

Joulu on antamisen aikaa, jolloin moni muistaa läheisiään joululahjalla. Antamalla lahjan, osoitamme rakkautta ja pidämme yllä ihmissuhteita. Lahjalla on sosiaalista arvoa ja merkitystä. Lahja voi tavaran sijaan olla myös aineeton, kuten kiitos. Mitäpä jos tänä jouluna kirjoitamme läheisellemme oikean kirjeen? Siinä voi kiittää kuluneesta vuodesta, yhteisistä hetkistä tai kertoa, mitä asioita toisessa arvostaa. Me, täällä Kellokosken apteekissa, haluamme kiittää juuri sinua, että asioit meillä ja me saamme palvella juuri sinua. Kiitos, että saamme auttaa sinua ja miettiä erilaisia pieniä ratkaisuja juuri sinun terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyen.

Pitelet kädessäsi tämän vuoden viimeistä ja toisaalta myös vuoden 2023 ensimmäistä Kellokosken Apteekin lehteä. Lehti tarjoaa jälleen mielenkiintoista luettavaa. Tässä numerossa kerromme muun muassa, millaisella liikunnalla tuet parhaiten painonhallintaa. Mieleisen lajin löytäminen yleensä antaa intoa liikkumiseen. Pohdimme myös, mistä makeanhimo kumpuaa ja miten sitä pystyy hillitsemään. Sokerikoukusta voi päästä irti.

Ihan ensin kannattaa kuitenkin lukea lahjavinkkijuttumme tästä lehdestä. Järkeviä lahjavinkkejä saat muun muassa meiltä apteekista! Meillä on paljon lahjaksi sopivia tuotteita ja valmiitakin lahjapakkauksia. Ne ovat hyödyllisiä ja mieleisiä terveydestä, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule tutustumaan tarjontaan apteekissamme, me autamme mielellämme.

Huomaa myös loppuvuoden poikkeavat aukioloaikamme. Olemme jälleen avoinna myös jouluaattona. Aattona apteekilla tonttuilevat suklaaherkkujen kera Heidi ja Susanna.

Toivottavasti alkava vuosi on sinulle ja läheisillesi hyvä ja onnellinen. Nähdään Kellokosken apteekissa myös vuonna 2023!

Leppoisaa joulunaikaa ja kaikkea hyvää alkavaan vuoteen!

Apteekkari Jaana Haapalainen Kellokosken Apteekki