Uusi asiakaslehti ilmestyy

Odotettu kesä

Tervehdys Kellokosken Apteekista! Odotettu kesä on käsillä. Useimmat meistä haaveilevat lämpimistä päivistä, jolloin voi nauttia omalla parhaalla tavallaan Suomen valoisasta kesäajasta. Kesä aktivoi meitä esimerkiksi reissaamaan, puuhaamaan ulkoilmassa, rakentelemaan tai ottamaan vain rennosti.

Auringon paistaessa on aina syytä huolehtia riittävästä UV-säteiltä suojautumisesta.

Turvalliseen auringosta nauttimiseen parhaan suojan takaa asianmukainen auringonsuojavoide. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voiteen suojakerroin on vähintään 30 eikä voide ole päässyt vanhenemaan. Tämän voi tarkistaa pakkausmerkinnöistä. Erityisesti helteiden aikaan on syytä muistaa juoda riittävästi vettä ja tarvittaessa apteekista saatavia eri muodoissa olevia nesteytysvalmisteita. Auringolle altistunutta ihoa rauhoitat kätevimmin viilentävällä after sun-tuotteella. Apteekkimme valikoimasta löytyy korkealaatuisia tuotteita niin lapsille kuin aikuisillekin.

Haavat, hyönteisten pistot sekä pikku tapaturmat kuuluvat kesään, ja siksi kodin, auton, mökin tai veneen ensiapulaukun sisältö kannattaa päivittää kuntoon. Haavanhoidon perustuotteiden lisäksi ainakin kyypakkaus, antihistamiinit sekä särkylääke on syytä olla saatavilla. Samoin melko monelle saattaa tulla käyttöä punkinpoistajalle, rakkolaastarille tai pikakylmäpussille. Samalla on hyvä hävittää vanhentuneet lääkkeet. Se onnistuu helposti tuomalla ne meille apteekkiin.

Valmistaudutaan ottamaan kesä vastaan iloisin mielin ja oikeilla tuotteilla. Katso apteekkimme edulliset tarjoukset lehden lopusta.

Palvelemme apteekilla sinua läpi kesän maanantaista perjantaihin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-15. Nähdään apteekilla, olemme täällä sinua varten!

Toivotamme asiakkaillemme kaunista kesää ja hyvää juhannusta.

Apteekkari Jaana Haapalainen Kellokosken Apteekki