Uusi asiakaslehti ilmestyy

Liikunnasta ilmaista lisäpuhtia arkeen

Syksyinen tervehdys Kellokosken Apteekista.

On jälleen se aika vuodesta, kun kuljemme kohti vuoden pimeintä aikaa. Päivät lyhenevät ja illat pimenevät. Luonto antaa vuoden viimeiset ruskan värit ihailtavaksemme.

Monille juuri tämä aika vuodesta tuntuu parhaalta ajankohdalta lähteä ulkoilemaan tavalla tai toisella. Ilma on raikas, ja luonto antaa ilmaista lisäpuhtia tavalliseen arkeen, jos vain terveys sallii luonnossa reippailun. Muistetaan kuitenkin se, että flunssaisena ei saa rasittaa kehoa ja liikuntaa voikin harrastaa taas täydellä sykkeellä vasta kun on toipunut sairaudesta.

Muista myös suun ja hampaiden hyvinvoinnista huolehtiminen. Niiden terveydestä kannattaa pitää huolta, sillä suun terveys on tärkeä osa hyvinvointia ja yleisterveyttä. Huono suunhoito on riskitekijä valtimokovettumatautiin sekä sydän- ja aivoinfarkteihin. Meillä apteekissa on laaja valikoima erilaisia tuotteita suun itsehoitoon, ja neuvomme mielellämme niiden oikeanlaisessa käytössä. Terveellä suulla on mukava hymyillä. Hammaslääkäri Viivi Alaraudanjoki on tutkinut hampaiden eroosiota ja tästä kiinnostavasta aiheesta voit lukea lisää lehtemme artikkelista.

Päivien lyhetessä muistetaan viimeistään nyt kaivaa D-vitamiinilisät esille ja säännölliseen käyttöön. Välillä arjessa saattaa tulla jaksoja, jolloin emme välttämättä saa ruokavaliosta riittävästi kaikkia vitamiineja. Myös erilaiset ruokavaliot ja lääkitykset voivat asettaa haasteita vitamiinien saannille ja imeytymiselle. Olokin voi tuntua väsyneeltä. Silloin vitamiinilisä voi olla paikallaan. Autamme mielellämme sinua ravitsemukseen liittyvissä asioissa.

Apteekistamme löydät hyvän valikoiman erilaisia vitamiinivalmisteita, niin aikuisille, kuin lapsillekin. Tämän lehden lopusta löydät apteekkimme syksyiset kuukausitarjoukset. Niihin kannattaa tutustua ja poimia itselle sopivimmat tuotteet mukaan. Nähdään siis apteekilla ja tehdään syksystä energinen.

Syysterveisin,

Apteekkari Jaana Haapalainen

Kellokosken Apteekki